Mitt liv som porr, eh, Påll-stjärna

by Linnea Swedenmark on maj 25, 2011


Coolt att posera i bilen, blir så NATURLIGT. Man ser ju att Victor ba råkat ta ett kort på mig liksom, när jag sitter och ler och råkar hålla i blomman och chokladen jag fått. Var och pratade för socialdemokrater i Bräcke idag – och det var så himla roligt!!  Fick en fin ros och choklad också. När jag kom hem och visade rosen sa mamma att jag var som en riktig ”Pol-stjärna”, hon uttalade det dock ”Påll-stjärna” Säg det högt för er själva. Påll-stjärna.
Jag började skratta.

Hon – Ja men du får blommor och choklad och så, en PÅLL-stjärna, istället för pop-stjärna så håller du ju med med Pållitik!

Jag skrattade inte åt begreppet, även fast det var roligt,  utan att det lät som mamma tyckte jag var en riktig ”Porrstjärna”. Kanske det jag borde satsat på i och för sig, ifall det var choklad och blommor som var målet.

Tack för tipset mamma!

Vad tycker du?

Obligatoriskt.

Obligatoriskt men publiceras inte.

Om du har en.