Maskrosbarn

by Linnea Swedenmark on maj 25, 2011

OBS att sitta och klistra in små bilder av sitt eget ansikte i paint är helt normalt.

Hemma hos mig, efter massa sushi brölar jag ut låten som gått på repeat i huvudet mitt hela dagen. Victor påpekar att han redan har sagt vad han tycker om musiken jag lyssnar på, att inga balanserade människor lyssnar på sådan musik. Jag byter därför låt på CD-spelaren i min hjärna.
- REALEAAAAAAASE MEE sjunger jag, blundar och tänker jag är en maskros som växer upp genom asfalten, som i reklamen på tv.
Hör ett mummel från soffhörnet, jag slutar sjunga och ber honom upprepa.
- Jag sa att jag inte är säker på vi borde göra det, säger Victor.

Notering: När man funderar på att klippa sig är alltid alla killar emot och alla tjejer för. Kan ni fundera på!

Vad tycker du?

Obligatoriskt.

Obligatoriskt men publiceras inte.

Om du har en.