Och sedan frågar mamma om vi ska äta blodpudding idag.

by Linnea Swedenmark on augusti 24, 2011

Idag lämnade jag blodprov, för att få bli blodgivare. För första gången tycker jag det var så OBEHAGLIGT med sprutan. Enda glädjeämnet var att han frågade ifall jag löptränade mycket, eftersom jag hade så låg (bra) vilopuls. Svarade Ja, men misstänker att pulsen var så svag för att jag var halvdöd av skräck. Låg och tänkte att sprutan snart kommer tryckas in, sedan kommer blodet pumpas ut. Och det gjorde det, helt tjockt och rött och varmt. Fick även tvångstanken att hjärtat liksom dräneras på blod att pumpa runt och börjar torrpumpa, som en fisk på land?

När jag kollar på den här (lånade) bilden pirrar det i magen, som när man ska åka en farlig karusell, eller som precis innan man spydde av rödvin för första gången.

Vad tycker du?

Obligatoriskt.

Obligatoriskt men publiceras inte.

Om du har en.