Om jag visste vad som skulle hända hade jag varit ännu räddare.

by Linnea Swedenmark on augusti 23, 2011

Brukar inte bli rädd men ikväll började vi prata om galningar man träffat när man varit politiskt aktiv. Riktiga galningar alltså, inte typ centerpartist-galen. Det gled sedan över till spökhistorier osv.

1. När jag skulle köra hem var jag övertygad om att det nu låg en seriemördare i baksätet.
2. Jag var lika säker på att jag skulle se The ring-tjejen stå längst med vägen.
3. Det nedsläckta trapphuset visste jag det skulle stå galna sosse-hatare i.

Men klarade mig.

Kom hem sent och bäddade ner mig direkt för att svtplaya. Såg något röra sig i ögonvrån. Tänkte att FAN när man börjar se i syne har det gått för långt. Fortsätter svtplaya. Tyckte något rörde sig igen, men ser inget när jag tittar dit.

1 minut senare står jag ute i hallen och hyperventilerar i trosor. Det var en Långsjängelmy som KRÖP på täcket, i sängen, emot mig. Gigantisk. Alltså den stirrade liksom på mig när jag såg den? En långsjängelmy är alltså som en spindel med vingar. En jannelångben-mygga. DJÄVULEN förminskad. Känner mig inte så cool nu när jag skrev ner det, men å andra sidan vill jag genom att prata om det få andra att träda fram ur skammens skugga!

En kommentar

HAAAAAAAAHAHAHAHHAAHHAHAHAH gjorde min morgon.

by niki on 24 augusti, 2011 at 07:24. #

Vad tycker du?

Obligatoriskt.

Obligatoriskt men publiceras inte.

Om du har en.