Hoppas Freja hjälper mig vakna om 4 timmar.

by Linnea Swedenmark on augusti 18, 2011

Skulle kunna skriva:
Imorgon 07.15 ska jag träffa B utanför gymmet. Sedan jobb, lunchdate med syster, eftermiddags-möten, skriva talet inför lördag (badhusparken, var där!) middag med mamma och sedan på kvällen ska jag träffa mina underbara tjejer :)
Allt skulle vara sant, varje ord. Skulle också kunna skriva att jag kollade på ett program om hedningar i Sverige 2011 och känner en stark längtan efter att dricka öl ur horn mitt ute i skogen och tillbe Freja nu?? Blir för starkt påverkad av det jag läser och ser. Ska blogga mer om det imorgon. Ledtråd: Efter Anne Franks dagbok fick mamma prata med läraren, och en bok om djurrätt = jag ville bli vegan.

Vad tycker du?

Obligatoriskt.

Obligatoriskt men publiceras inte.

Om du har en.