We can do it, tänkte jag och ville gråta.

by Linnea Swedenmark on augusti 16, 2011

Tidigare har jag tränat på tjejgym. Där är det fluffiga mattor i omklädningsrummen, Robyn spelas i högtalarna, när man springer kan man kolla på Oprah på en liten skärm framför sig och det finns handsprit vid varje maskin som man kan använda.

Igår, killkompisen E ska hjälpa mig bygga muskler: ner i en källare. Speglar i rummet. 10-11 killar som står och lyfter vikter och BRÖLAR när det blir tungt. Något som lät som E-type spelades. Jag skulle träna armar. Efter 15 gånger med en LITEN hantel och peppande ord som ”du tävlar bara mot dig själv” var armen som spagetti och jag ville gråta. När min tränar-kompis sa att då vilar man lite sedan gör 15 till så försökte jag gråta. Tyvärr hade jag svettats ut all vätska så det gick inte, så jag fick fortsätta.

Sedan fick jag träna mage, då blev han lite mer impad tror jag. Istället för 15 gånger 3 lyckades jag köra 30 gånger 4.  Tror inte han läser den här bloggen, för jag kan ju säga att jag försökte resa mig upp ur sängen nyss, det gick inte så bra.


Hade inte kunnat lyfta armen såhär nu.

Vad tycker du?

Obligatoriskt.

Obligatoriskt men publiceras inte.

Om du har en.