En dag kommer vi båda kunna skratta åt det här, istället för att bara jag står här och skrattar åt dig.

by Linnea Swedenmark on juli 21, 2011

Skön känsla att en bekant ringer medan man är ute och springer. Då kan man ringa upp och säga att Sorry jag inte svarade, var ute och motionerade. Ofta är tanken på att man gjort saker mycket bättre än att faktiskt göra det. Att nattbada och sedan ligga på en äng och dricka mousserande vin är kul, men ännu bättre är det när man senare säger – Åh minns du att vi badade och drack vin på en äng och tittade på stjärnorna? Typ som att hoppa fallskärm – roligare att prata om och se tillbaka på än att göra det.

Med det här som bakgrund kan vi lära oss att allting man gör här  livet antingen är roligt medan man gör det, roligt att berätta som eller kan bli en rolig historia om några år. I Australien när jag försökte gå på två dater samma kväll, och det tyvärr var så att killarna var kompisar och en blev galen var ju inte så roligt då. Men det är det idag!

Vad tycker du?

Obligatoriskt.

Obligatoriskt men publiceras inte.

Om du har en.