Om du slutar prata hör du att bruset i dina öron försöker spela soundtracket till ditt liv.

by Linnea Swedenmark on juli 15, 2011

Skratt som var så höga att man inte hörde det var Fleet Foxes som spelades i bakgrunden. Kanske eftersom det efter ett tag inte längre var det som spelades, utan någon slags skiva från 80-talet. Kanske vet man det varit trevligt när man inte minns vilken musik som spelades för att man var upptagen med att springa ut till vasken för Trocaderon håller på att sprutas ut ur munnen av skratt och någon säger att kommer du ihåg när och man hör inte ens slutet för man vet vad hon tänker säga och det blir för mycket man måste gå in i nästa rum och lägga sig på sängen och skratta.

Ungefär så skulle jag svara om du frågat hur min kväll varit.


Vad tycker du?

Obligatoriskt.

Obligatoriskt men publiceras inte.

Om du har en.