Jag och Håkan Juholt möts igen, i Almedalen.

by Linnea Swedenmark on juli 11, 2011Jag och Juholt träffas allt mer ofta. Som ni ser på bilden hängde vi i Almedalen. Ni kanske tror det är motljus, men det var faktiskt han som lös sådär starkt. Solgudens broder och Folkets ledare Håkan Juholt är hans nya officiella namn, kan jag avslöja. Aftonbladet går ut med det senare i veckan. Men han avslöjade det en sen natt efter lite vin för mig. Ni kanske tycker jag ser sliten ut? Att det ser ut som jag haft 7 svåra dagar? Ja, precis så var det. fast 7 svåra dagar och 7 ännu svårare nätter.

Efter en vecka i Almedalen kommer jag nog aldrig komma dricka rosé igen. Det känns som det är allt jag gjort. Skålat med svenskt näringsliv, kanske ni säger och fnyser.
Nja, det är ju aldrig så dramatiskt och lika mycket intriger som det verkar.  Skålat med kompisar i den lägenhet vi bodde stämmer nog mer.

Vad tycker du?

Obligatoriskt.

Obligatoriskt men publiceras inte.

Om du har en.