A L M E D A L E N

by Linnea Swedenmark on juli 1, 2011

Imorgon får jag en veckas semester, och åker till Almedalen. Folk fnissar å skakar på huvudet när jag säger det. Och, kanske är det lite galet.  Jag och min vapendragare Hanna kommer dit med färjan 03.00 och åker en vecka senare 03.00. Vi tänkte ”Man kan ju festa sen bara åka till färjan!”
När jag och Hanna var i Paris för några månader sen missade vi flyget hem. Bäddat för trouble alltså, double trouble.

Lista på saker jag ska göra:
Skåla i Norrlands guld med blondinbella och bjuda henne på en snus.
Skåla i Norrlands guld med Hanna.
Ta på Juholts mustasch. Sedan skåla i Norrlands guld.

SSU på Kristdemokraternas dag förra året. 10 minuter senare kom ett stort gäng
arga KDU:are varav en ville döda min näsa med en KD-skylt.

Vad tycker du?

Obligatoriskt.

Obligatoriskt men publiceras inte.

Om du har en.