Left his house at midnight, resolute and young In search of something better

by Linnea Swedenmark on juni 23, 2011

Umeå Stockholm Uppsala snurrar i huvudet. Alla jag träffar som råkar nämna att de varit i Umeå frågar jag ut. Varje person som bor i Stockholm tvingar jag höra runt om boende. Hemvändarna från Uppsala pressar jag på info om studieklimatet. Frågar min bror om han inte ska investera lite. I vad, frågar han.
Din lillasyster, svarar jag.
Tyvärr verkade han inte tycka det var en lika bra idé som jag tycker. Tänker han borde köpa lite hyreshus där jag ska plugga, så kan jag julpynta och klippa gräset och bo där.


Imorgon är det midsommar. Är så jävla PEPP. Fröjdholmen! Mat! Folk! Ledig!
ÖP hade en bild av mig och Linnea Svensson på en halvsida. Synd att jag såg galen ut, först i efterhand man ser hur sliten man var under valrörelsen. Ungefär som från Marie Antoinette-filmen på bilden här ovanför!

Vad tycker du?

Obligatoriskt.

Obligatoriskt men publiceras inte.

Om du har en.