Ladies and Gentlemen we are floating in space

by Linnea Swedenmark on juni 20, 2011

Min första festival. Jag hade vindunk och tält och allt var på topp. Vi hängde i partycampet, köpte vin på auktion och somnade utanför tältet. Innan hade jag även chattat med en kille, D, och vi hade bestämt oss för att vi såklart skulle festa där!

Andra kvällen, nivån var den att jag och min tjejkompis hade kastat oss i folks tält precis innan, vi hittade ett partycamp. En jobbig kille satt och hetsade om invandrare och sossarna. Jag tände till, blev arg och sa väl något förolämpande. Då blir han förbannad, tar strypgrepp på mig och får ner mig på marken och säger jag ska hålla käften. Jag börjar gråta, kan inte andas, ligger i geggan. Folk ser det och puttar bort honom, skriker han är dum i huvudet, jag kippar efter andan, gråtandas.

Då känner jag igen honom.
Jag – D?
Han – L?

Vårt festande blev inte av, kan jag säga.

Vad tycker du?

Obligatoriskt.

Obligatoriskt men publiceras inte.

Om du har en.