Folkmusik för folk som inte kan bete sig som folk

by Linnea Swedenmark on juni 19, 2011


Stockholm i 48 timmar. Vinfest på söder en lördag blev mobillöst nattkaos som mot alla odds slutade fint.  Överlevde bilfärd till Nacka där föraren sa ”Alltså du behöver inte ha  bälte, ryker vi nu så ryker vi!”. Fina, vilda, galna, bästa syster Matilda lyckades fly från galningen, som hämtad ur  No country for old men , och efter att ha varit ifrån varann några timmar sa både ”Alltså, du kommer dö när du får höra det här.” Och sen grät vi av skratt, och sa att våra liv händer ju inte. Nu är det tillbaks till verkligheten, utelåst, mobillös satt jag på en bänk i regnet tills min bror råkade gå förbi av en slump.

Puss alla haters! Obs detta är inte en bild på min bror, utan galningen Matilda stack ifrån.

Vad tycker du?

Obligatoriskt.

Obligatoriskt men publiceras inte.

Om du har en.