Im always pretty happy when I’m just kicking back with you

by Linnea Swedenmark on juni 13, 2011

image

Sånt här man gör en fredagskväll i Sikås, utanför Hammerdal. Vi var på dans – och det var så jävla roligt. Stelheten när man står utanför och tänker att man vägrar gå in dit dansbandet spelar gick ganska snart över till ”VA Stänger dom snart?”
Det är något extra kul med att bli uppbjuden. Faktiskt. Det är något roligt med att få frågan – kommer du hit ofta? och man börjar skratta, men den som frågade är helt allvarlig så man får svara att nej det är första gången.

Och när klockan var 02.00 och vi gick genom Sikås och solen sken frågade vi oss – hur ska vi kunna åka tillbaka till stan? Gå på olearys igen? Man blir aldrig riktigt samma person igen, efter fyra dagar i Ström.

Vad tycker du?

Obligatoriskt.

Obligatoriskt men publiceras inte.

Om du har en.