Du kan döda alla rosor men du kan aldrig hindra våren.

by Linnea Swedenmark on juli 24, 2011

Fokuserat på praktiska saker. Göra flygblad dela ut flygblad ringa media fixa flaggor. Nu ligger jag i sängen och vågar inte gå in på aftonbladet. Kroppen reagerar på det hjärnan inte riktigt vågar tänka på. Tack alla som kom igår. (…)

Read the rest of this entry »

En dag kommer vi båda kunna skratta åt det här, istället för att bara jag står här och skrattar åt dig.

by Linnea Swedenmark on juli 21, 2011

Skön känsla att en bekant ringer medan man är ute och springer. Då kan man ringa upp och säga att Sorry jag inte svarade, var ute och motionerade. Ofta är tanken på att man gjort saker mycket bättre än att (…)

Read the rest of this entry »

Synd han är för dum i huvudet för att fatta att han är dum i huvudet.

by Linnea Swedenmark on juli 20, 2011

Kommer ihåg första gången jag var på en DATE. På domus fik i Östersund. Gud vad nervös jag var. Hade handsvett å kunde knappt prata. Sen kom man på det att killar projicerar ju alltid sin drömtjej på tjejer de går på date med. (…)

Read the rest of this entry »

Om ni undrar varför jag plötsligt gärna vill äta middag hos er:

by Linnea Swedenmark on juli 18, 2011

Måste spara pengar. Stockholm i September. Ni kanske tänker att det borde vara enkelt, med tanke på att jag haft heltidsjobb sedan Januari. Att mamma betalar hyran och handlar mat. Att pappa betalar bilförsäkringen. Att jag har rikskuponger, och alltså (…)

Read the rest of this entry »

Om du slutar prata hör du att bruset i dina öron försöker spela soundtracket till ditt liv.

by Linnea Swedenmark on juli 15, 2011

Skratt som var så höga att man inte hörde det var Fleet Foxes som spelades i bakgrunden. Kanske eftersom det efter ett tag inte längre var det som spelades, utan någon slags skiva från 80-talet. Kanske vet man det varit (…)

Read the rest of this entry »

Do you really have to leave right now, in a minute i’ll be 21.

by Linnea Swedenmark on juli 13, 2011

Kaktorn som jag gjorde till min födelsedag igår. Imorse pratade jag på Radio krokom om Harry potter-premiären som var inatt. Efteråt kramade vi varann, torkade tårarna och satte oss på en bänk utanför. Folk kom ut lika tårögda, kramade varann. (…)

Read the rest of this entry »

Livet ska vara som för en fjäril en varm sommardag.

by Linnea Swedenmark on juli 12, 2011

2010 skrev jag: Att aldrig göra narr av folks drömmar, att aldrig avbryta någon som ger mig en komplimang. Att låta mig dras med, att förtjusas, att skratta med, att göra lite mer och analysera lite mindre. Att hellre vara (…)

Read the rest of this entry »

Jag och Håkan Juholt möts igen, i Almedalen.

by Linnea Swedenmark on juli 11, 2011

Jag och Juholt träffas allt mer ofta. Som ni ser på bilden hängde vi i Almedalen. Ni kanske tror det är motljus, men det var faktiskt han som lös sådär starkt. Solgudens broder och Folkets ledare Håkan Juholt är hans (…)

Read the rest of this entry »

A L M E D A L E N

by Linnea Swedenmark on juli 1, 2011

Imorgon får jag en veckas semester, och åker till Almedalen. Folk fnissar å skakar på huvudet när jag säger det. Och, kanske är det lite galet.  Jag och min vapendragare Hanna kommer dit med färjan 03.00 och åker en vecka senare 03.00. (…)

Read the rest of this entry »